clear

Paranna asiakaskokemusta

Asiakaskokemus on yksi tärkeimpiä yrityksen kilpailuetuja. Asiakaskokemuksen muodostuksessa asiakaspalvelun rooli on kriittinen. Hyvin toimivan contact centerin avulla parannat asiakkaan saaman palvelun laatua.

Asiakas- ja kontaktimäärien mukaan skaalautuvat monikanavaiset työkalut ovat edellytys nykyaikaiselle contact centerille.

Blog_CTA.jpg

Contact center pilvipalveluna

Pilvipalveluna hankittu contact center skaalautuu yrityksesi ja sen tarpeiden mukaan. Pilvipalvelussa maksat vain käyttämästäsi kapasiteetista. Yrityksesi ei tarvitse investoida omaan teknologiaosaamiseen, palvelinkapasiteettiin tai ohjelmistoihin, sillä Benemenin pilvipalvelussa kaikki infrastruktuuri ylläpidetään ja hallitaan pilvessä. Saavutat näin merkittäviä kustannussäästöjä.

Avoimet rajapinnat

Voit integroida contact centerin yrityksesi muihin tietojärjestelmiin avointen rajapintojen kautta. Integraation avulla voit tarjota asiakaskohtaisesti personoitua palvelua tunnistamalla asiakkaasi jo yhteydenottovaiheessa. Samalla voit tarjota asiakaspalvelijalle mahdollisimman tarkkaa tietoa palveltavasta asiakkaasta jo etukäteen.

Monikanavainen ratkaisu

Monikanavaisuus antaa asiakkaallesi vapauden valita itselleen mieluisimman tavan asioida yrityksesi kanssa. Kun kaikkia kommunikaatiokanavia voidaan hallita yhden palvelun kautta ja lisäksi reitittää viestit älykkäästi oikeaan paikkaan, saa asiakkaasi tasalaatuista palvelua kommunikaatiokanavasta riippumatta.

Kun matkapuhelin on osa contact center -ratkaisua, vapautat henkilöstösi tekemään työtä paikasta ja ajasta riippumatta. Mobiilisovelluksen avulla asiakaspalvelijat voivat käyttää kaikkia contact centerin ominaisuuksia samaan tapaan kuin työasemalta.
 

Haluatko kuulla lisää?

Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö