clear

Hyödynnä O365-palvelua tehokkaammin

Käyttääkö yrityksesi Microsoftin Office 365 -ohjelmistoa, Skype for Business Onlinea tai Microsoft Teamsiä? Yrityksesi ehkä hyödyntää jo kattavasti O365-palvelua, jossa kommunikaation keskuksena toimii Skype for Business Online tai Microsoft Teams. Haluaisitko hyödyntää niitä enemmän, tehokkaammin ja kokonaisvaltaisemmin kommunikointiin?

Yrityksen matkapuhelin-, puhe-, ja asiakaspalveluratkaisut ovat usein siiloutuneita ja täysin erillisiä järjestelmiä, joilla ei ole yhteyttä toisiinsa. Asiakaskommunikaatiosta on tällöin vaikea saada kokonaiskuvaa. Palvelu ja sen laatu voivat myös vaihdella, jos kyseessä on esimerkiksi kansainvälisesti toimiva yritys, jolla on maakohtaiset puhelinvaihteet ja operaattorisopimukset. Kun ratkaisut ovat siiloutuneita ja maakohtaisia, palveluja ja kommunikaatioratkaisuja on vaikea kehittää vastaamaan liiketoiminnan vaatimuksia.

BeneCloud täydentää O365-palveluita

O365, Skype for Business Online ja Teams ovat oivia esimerkkejä mahdollisuuksista keskittää osa koko yrityksen kommunikaatiopalveluista, mutta puhelin- ja asiakaspalvelut pysyvät silloinkin irrallisina siiloina. Sen seurauksena myös data ja raportointi ovat hajallaan eri järjestelmissä. Yhdessä BeneCloudin kanssa kommunikaatiopalvelukokonaisuus saadaan eheäksi ja kattavaksi.
 
BeneCloud mahdollistaa puhepalveluintegraation yrityksen käyttämään Skype for Business Online tai Teams-sovellukseen, jolloin puhelin-, asiakaspalvelu- ja operaattoripalvelut ovat keskitetysti saatavilla BeneCloud-pilvipalvelusta. Palvelu toimii joka maassa samalla tavalla maantieteellisestä sijainnista riippumatta.

Liiketoiminnan kehittäminen helpottuu

Keskitetyn ratkaisun myötä ymmärrys yrityksen kommunikaation kokonaiskustannuksista selkeytyy. BeneCloud keskitettynä palveluna mahdollistaa myös integraatiot asiakastietojärjestelmiin, jolloin puheluita voi reitittää älykkäästi asiakastiedon perusteella oikealle henkilölle tai oikeaan paikkaan.

Myös liiketoiminnan kehittäminen, resurssien optimointi ja ennusteiden tekeminen helpottuvat, kun raportointi saadaan keskitetysti kaikista kommunikaatiotapahtumista eri kohtaamispisteissä.

Blog_CTA.jpg

Haluatko kuulla lisää?

Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö