clear

Liittymillä on eroja

Matkapuhelinliittymiä kilpailutettaessa yritykset vertailevat usein tekijöitä, joilla ei juurikaan ole merkitystä yrityksen toiminnalle. Miten esimerkiksi muutaman sentin hintaero liittymien kuukausikustannuksissa vaikuttaa yrityksen toimintaan? Liittymäkustannuksissa saavutettu säästö sulaa helposti tehottomiin liittymänhallintaprosesseihin tai jo pelkästään ostolaskujen käsittelyyn.

Liittymät kilpailutetaan usein yksittäisenä palana, jolloin ei huomioida, että matkapuhelin on oleellinen osa yrityksen asiakaskommunikaatiota ja asiakaspalvelua. Jos merkittävä osa kommunikaatiovirrasta kulkee ohi yrityksen tietojärjestelmien ja mittareiden, ei siitä kertyvää dataa voida hyödyntää yrityksen kehittämisessä ja toiminnan ohjauksessa.

Kaikki Suomen matkapuhelinverkot käytössä

Benemen toimii virtuaalioperaattorina kaikissa Suomen matkapuhelinverkoissa ja laajenevassa määrin myös muissa Euroopan maissa. Tämä tarkoittaa sitä, että Benemenin liittymä voidaan avata käyttämään minkä tahansa verkko-operaattorin verkkoa. Kahdella SIM-paikalla varustetussa puhelimessa voi yksi numero toimia kahden eri operaattorin verkossa. Käyttäjä voi tilanteen mukaan valita esimerkiksi kuuluvuudeltaan paremman verkon.

Benemenin liittymiä käytettäessä fyysinen verkkototeutus on eriytetty puhelimen käyttöön liittyvästä toiminnallisuudesta. Analogiaa voisi hakea sähköverkoista, joissa sähkön siirto ja energian toimitus on eriytetty. Valokuituverkoista tai sähköverkoista poiketen matkapuhelinverkon voi valita maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Myöskään matkapuhelinverkkoa ja sen käyttöä koskevaa laskutusta ei ole eriytetty, jolloin kustannukset näkyvät yhdellä laskulla.

Puhelut automaattisesti oikeaan osoitteeseen

Benemenin palvelussa kaikki matkapuhelinkommunikaatio liikkuu BeneCloud-pilvipalvelun kautta. Kommunikaatiosta kertyvä data tallentuu ja saadaan mukaan yrityksen tietovirtoihin. Kertynyttä dataa voidaan hyödyntää yrityksen raportointiratkaisuissa ja jatkossa enenevissä määrin tekoälyä hyödyntävissä ratkaisuissa.

Benemenin liittymiä käytettäessä puheluita voidaan automaattisesti ohjata oikeaan osoitteeseen esimerkiksi käyttäjän saatavuustiedon (varattu/vapaa/poissa) tai CRM-tiedon mukaan. Käyttäjät voivat halutessaan tallentaa liittymään tai palvelusarjaan tulevat puhelut turvallisesti pilvipalveluumme.

Integroimalla liittymien hallinnan osaksi yrityksen käyttäjähallintajärjestelmää ja prosesseja (IAM, Identiteetin- ja pääsynhallinta) voidaan saavuttaa merkittäviä säästöjä liittymien hallinnointikuluissa.

Blog_CTA.jpg

Haluatko kuulla lisää?

Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö