clear

Tapahtumatieto tekoälyn avuksi

Yrityksen johtamiseen ja päätöksen tekoon sinulla pitää olla merkityksellistä tietoa menneestä, nykytilanteesta ja tulevasta. Näiden tietojen avulla saat selkeämmän kuvan siitä, mitä on tapahtunut, tarkemman näkemyksen nykyhetken tilanteesta, ja paremman käsityksen tulevasta kehityksestä.

Blog_CTA.jpg

Parhainkaan tekoäly ja analytiikka eivät voi auttaa, jos käytettävissä ei ole tarkkoja ja ajantasaisia tietoja.

Yrityksen asiakaskommunikaatiosta saatava tieto voi antaa selvemmän kuvan nykytilanteesta, parantaa raportointia tapahtuneesta ja tuo näkyviin malleja tulevaisuuden suunnitteluun.

Kaikki kommunikaatiokanavat tiedon lähteinä

BeneCloud-pilvipalvelu kokoaa kaikki yrityksen käyttämät kommunikaatiokanavat yhdeksi kokonaisuudeksi, jolloin eri kanavien tapahtumatiedot voidaan kerätä yhdestä palvelusta.

BeneCloudista kerätystä tiedosta voidaan rakentaa malleja, joiden avulla voidaan suunnitella ja tehostaa toimintaa. Malleista on mahdollista nähdä, kenelle kannattaa soittaa mihinkin aikaan, kuinka paljon yhteydenottoja on odotettavissa ja kuinka isoja resurssitarpeita päivän aikana on eri palvelupisteissä.

Koneäly voi päivittää malleja kaiken aikaa. Asiakkuuksia voidaan tunnistaa ja hyödyntää niiden taustatietoja puheluiden ohjaamiseen asiantuntijalle. Älyreitityksen avulla resursseja voidaan suoraan ohjata palvelemaan asiakkaita juuri tarvittavalla osaamisalueella ja vähentää asiakkaiden pallottelua. Lue aiheesta lisää blogissamme.

 

Haluatko kuulla lisää?

Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö

Älykäs kontaktienhallinta

LähiTapiola Pääkaupunkiseutu sai Benemenin avulla älykkäästä kontaktienhallinnasta konkreettisia hyötyjä – keskikauppa kasvoi 7 % ja kustannukset laskivat 13 %.