clear

Hyödynnä asiakastietoa laajemmin

Asiakastietoa hallitaan CRM-järjestelmässä ja tietoa on perinteisesti ylläpidetty manuaalisesti kirjaamalla sinne asiakkaaseen liittyvät toimenpiteet ja tapahtumat. Asiakaskommunikaatioon ja asiakastiedon ylläpitoon käytetään usein erillisiä järjestelmiä, joilla ei ole yhteyttä toisiinsa.

Blog_CTA.jpg

Dynamics CRM ja puhelinratkaisu

Dynamics CRM -integraation avulla puhelinratkaisu saa käyttöönsä täysin uudenlaista älykkyyttä. Kun puheluun vastaava henkilö näkee jo ennen keskustelua soittavan henkilön tiedot, voidaan keskustelu aloittaa heti oikeasta kohtaa, ilman usein vaivalloista perusasioiden selvittämistä. Kontaktikortti voi näyttää esimerkiksi asiakkaalla käytössä olevat palvelut, viimeksi tehdyt hankinnat tai huollot. Asiakas saa nopeampaa palvelua ja miellyttävän palvelukokemuksen.

Puheluiden älykäs reititys CRM-tiedon avulla

Organisaatio voi myös hyödyntää CRM-järjestelmässä olevaa tietoa puheluiden ohjaamiseen oikealle henkilölle jo ennen puheluun vastaamista. Esimerkiksi huollon ajanvarausta tavoitteleva asiakas ohjataan suoraan huollon vastuuhenkilölle. Asiakas saa nopeaa ja tehokasta palvelua, eikä puhelua pompotella turhaan henkilöltä toiselle. Voit lukea lisää puheluiden älykkäästä reitityksestä täältä

 

Haluatko kuulla lisää?

Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö