clear

Vähennä tiedon ohivirtausta

Yrityksesi tietojärjestelmistä löytyy kaikki se asiakastieto, joka sinne on kerätty. Ikävä kyllä, merkittävä osa ihmisten välisestä kommunikaatiosta jää kuitenkin tallentumatta järjestelmiin. Kun liität kommunikaatiojärjestelmän osaksi asiakkuudenhallinnan ja asiakaspalvelun tietojärjestelmiä, vähennät tallentumatta jäävän asiakastiedon määrää, eli ohivirtausta, huomattavasti. Lue lisää integraatiomahdollisuuksista.

Paranna asiakaskokemusta yksilöidyllä palvelulla

Tunnista asiakas jo yhteydenoton saapuessa ja näytä asiakaspalvelijoille heidän työnsä kannalta merkityksellistä tietoa asiakkaasta ja hänen asiakassuhteestaan yritykseesi. Näin voit personoida palvelun juuri kyseiselle asiakkaalle. Personoidun palvelun avulla osoitat arvostavasi asiakasta ja parannat hänen saamaansa kokemusta.
Asiakkaan tunnistamisen myötä hänen yhteydenottonsa voidaan ohjata myös automaattisesti oikealle asiantuntijalle. Lue lisää älykkään reitityksen tarjoamista mahdollisuuksista.

Kaikki yhteydenottotavat yhdessä ratkaisussa

Perinteisesti yhteydenpito asiakkaan kanssa eri asiointivaiheissa ja -kanavissa on toteutettu erillisin ratkaisuin, jotka eivät ole yhteydessä toisiinsa. Tämä johtaa asiakaskokemuksen rikkonaisuuteen. Kun kokoat kaikki yhteydenpitotavat yhteen viestintäratkaisuun, voit yhdenmukaistaa asiakaskommunikaation välineestä tai kanavasta riippumatta ja parannat asiakkaan saamaa palvelukokemusta. Lue lisää monikanavaisen asiakaspalvelun tarjoamista mahdollisuuksista.

Blog_CTA.jpg

Haluatko kuulla lisää liiketoimintasovellusten integroimisesta? Autamme mielellämme!

Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö

Älykäs kontaktienhallinta

LähiTapiola Pääkaupunkiseutu sai Benemenin avulla älykkäästä kontaktienhallinnasta konkreettisia hyötyjä – keskikauppa kasvoi 7 % ja kustannukset laskivat 13 %.