clear

Asiakaskokemus on yksi tärkeimpiä yrityksen kilpailuetuja

Asiakaskokemuksen muodostuksessa asiakaspalvelun rooli on kriittinen. Hyvin toimivan Contact Centerin avulla parannat asiakkaan saaman palvelun laatua.

Blog_CTA.jpg

Asiakas- ja kontaktimäärien mukaan skaalautuvat monikanavaiset työkalut ovat edellytys nykyaikaiselle Contact Centerille. Pilvipalveluna hankittu Contact Center skaalautuu yrityksesi ja sen tarpeiden mukaan. Pilvipalvelussa maksat vain käyttämästäsi kapasiteetista. Yrityksesi ei tarvitse investoida omaan teknologiaosaamiseen, palvelinkapasiteettiin tai ohjelmistoihin, sillä Benemenin pilvipalvelussa kaikki infrastruktuuri ylläpidetään ja hallitaan pilvessä. Saavutat näin merkittäviä kustannussäästöjä.

Contact Center integraatio

Voit integroida Contact Centerin yrityksesi muihin tietojärjestelmiin avointen rajapintojen kautta. Integraation avulla voit tarjota asiakaskohtaisesti personoitua palvelua tunnistamalla asiakkaasi jo yhteydenottovaiheessa. Samalla voit tarjota asiakaspalvelijalle mahdollisimman tarkkaa tietoa palveltavasta asiakkaasta jo etukäteen.

Monikanavaisuus antaa asiakkaallesi vapauden valita itselleen mieluisimman tavan asioida yrityksesi kanssa. Kun kaikkia kommunikaatiokanavia voidaan hallita yhden palvelun kautta ja lisäksi reitittää viestit älykkäästi oikeaan paikkaan, saa asiakkaasi tasalaatuista palvelua kommunikaatiokanavasta riippumatta.

Kun matkapuhelin on osa Contact Center -ratkaisua, vapautat henkilöstösi tekemään työtä paikasta ja ajasta riippumatta. Mobiilisovelluksen avulla asiakaspalvelijat voivat käyttää kaikkia Contact Centerin ominaisuuksia samaan tapaan kuin työasemalta.

 

Haluatko kuulla lisää?

Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö

Älykäs kontaktienhallinta

LähiTapiola Pääkaupunkiseutu sai Benemenin avulla älykkäästä kontaktienhallinnasta konkreettisia hyötyjä – keskikauppa kasvoi 7 % ja kustannukset laskivat 13 %.