clear

Vähennä kustannuksia pilvipalvelun avulla

Vanhentuneen puhelin- tai mobiilivaihteen päivittäminen nykyaikaiseen monikanavaiseen kommunikaatioratkaisuun onnistuu kivuttomimmin pilvipalvelun avulla. Päivittämisen seurauksena syntyvät kustannukset tippuvat vain murto-osaan, kun suurten alkuinvestointien sijaan maksat vain järjestelmän käytöstä.

Blog_CTA.jpg

Samalla nykyaikaisen pilvipalvelun myötä kustannukset muuttuvat pääomaa sitovista laiteinvestoinneista käyttökustannuksiksi. Kuukausimaksullisen palvelun ansiosta voit helposti ennustaa ja budjetoida kaikki kommunikaatioratkaisun kulut.

Puhelinnumeroiden vaivaton siirto

Yrityksesi olemassa olevat puhelinnumerot voidaan siirtää uuteen palveluun. Päätelaitteena voi toimia matkapuhelin, työasema tai tarvittaessa vaikkapa IP-pöytäpuhelin. Uusien käyttäjien lisääminen ja poisto tapahtuu helposti itsepalveluportaalissa.

Päivittämisen yhteydessä matkapuhelimet voidaan liittää saumattomaksi osaksi kommunikaatioratkaisua. Kun käytät Benemenin liittymää, voit valita verkko-operaattorin myös käyttäjäkohtaisesti. Lisäksi saat samaan puhelimeen kahden operaattorin verkot tarpeesi mukaan.

Asiakaskokemuksen parantaminen

Perinteisten puhelinvaihdetoimintojen lisäksi yrityksesi saa päivityksen yhteydessä ison määrän uusia mahdollisuuksia asiakaskokemuksen parantamiseen, kun kommunikaatiojärjestelmän voi integroida osaksi yrityksesi tietojärjestelmiä rajapintojen kautta. Tutustu integraatio-mahdollisuuksiin. Monikanavaisuus tuo perinteisen puheenvälityksen rinnalle kokonaan uusia yhteydenpitotapoja. Tutustu monikanavaisuuden mahdollisuuksiin.

 

Autamme mielellämme puhelinjärjestelmän suunnittelussa ja sen päivittämisessä!

Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö