clear

Järjestelmällinen ja kattava tiedon keräys auttaa tuottavuuden parantamisessa

Tuottavuuden parantaminen on lähes jokaisen yrityksen agendalla, mutta ilman täsmällistä tietoa nykytilanteesta tehtävä lienee lähes mahdoton. Perinteiset puhelinjärjestelmät tuottavat tietoa siitä, kuinka paljon on soitettu mistäkin liittymästä ja mihin numerosuuntiin. Tämä tieto on kuitenkin johtamisen kannalta hyödytöntä.

Myös puhelimen rinnalla käytössä olevien kommunikaatiokanavien, kuten chatin, sosiaalisen median ja sähköpostin, kautta kulkevaa tietoa on mahdotonta koota yhteen johtamisen tueksi perinteisten puhelinjärjestelmien avulla.

Blog_CTA.jpg

Tiedot kerätään kaikista kommunikaatiokanavista

BeneCloud-palvelu kerää tiedon kaikista kommunikaatiokanavista. Palvelun käyttäjänä saat kattavan raportoinnin kaikista puheluista - myös matkapuhelimista. Puheluiden lisäksi saat tietoa esimerkiksi contact centerin yhteydenottojen määrästä kaikkien yrityksesi käyttämien kanavien osalta, muun muassa Skype for Business ja Microsoft Teams -puheluiden määristä.

Ajantasaisen ja tarkan tiedon avulla voit tehostaa yrityksesi toimintaa, kun muun muassa asiakaspalvelun kuormitus on mahdollista ennakoida ja siten asiakaspalvelun henkilöresurssit voi mitoittaa kulloiseenkin tilanteeseen sopivaksi.

Suorat yhteydet ja automatiikka parantavat tuottavuutta

Älykkään reitityksen avulla vähennät tarvetta puhelinvaihteen käytölle, kun BeneCloud tunnistaa soittajan ja ohjaa puhelun suoraan oikealle henkilölle esimerkiksi yrityksesi CRM-tietoon perustuen. Puhelinvaihde muuttuu ennen pitkää ensisijaisesta yhteydenottopisteestä varajärjestelmäksi.

BeneCloudin ja yrityksesi CRM-järjestelmän integraation avulla asiakkaiden yhteydenotot tallentuvat järjestelmään automaattisesti ja manuaalinen työ vähenee niin myynnissä kuin asiakaspalvelussakin.

 

Haluatko kuulla lisää keinoista parantaa tuottavuutta kommunikaation keinoin? Autamme mielellämme!

Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö