clear

Siirrä kommunikaatiopalvelut pilveen

Yrityksen kommunikaatioratkaisun siirtäminen pilveen tuo mukanaan merkittäviä taloudellisia ja liiketoiminnallisia etuja.

Kustannussäästöt ja ennakoitavuus

Siirtämällä kommunikaatioratkaisut pilveen säästät järjestelmä- ja ylläpitokustannuksissa. Kuukausimaksullisen palvelun ansiosta voit helposti ennustaa ja budjetoida kaikki kommunikaatioratkaisun kulut.

Suurten alkuinvestointien sijaan maksat vain järjestelmän käytöstä. Kustannukset muuttuvat pääomaa sitovista investoinneista käyttökustannuksiksi.

Hallittavuus ja skaalautuvuus

Kommunikaatiojärjestelmien ylläpito on teknisesti haastavaa työtä, joka vaatii paljon erikoisosaamista. Pilvipalvelun avulla vähennät tarvetta omalle osaamiselle ja vapautat IT- osastosi resursseja muuhun tekemiseen. Hoidamme järjestelmien päivitykset ja ylläpidot puolestasi, joten voit keskittyä omaan ydintekemiseesi järjestelmien ylläpidon sijaan.

Pilvipalvelu skaalautuu portaattomasti niin ylös kuin alaspäin liiketoimintatarpeesi mukaan. Uusien ominaisuuksien testaaminen ja käyttöönotto eivät vaadi laiteinvestointeja omaan ympäristöösi.

Aina ajantasainen ympäristö

Digitalisaation vauhdittamana toimintaympäristö kehittyy valtavalla vauhdilla. Kehityksen mukana pysyminen edellyttää jatkuvaa tulevan ennakointia, järjestelmien ylläpitoa ja aktiivista kehitystä. Kun muut tietojärjestelmät siirtyvät enenevässä määrin pilveen, täytyy myös kommunikaatiojärjestelmien pysyä kehityksessä mukana. Pilvipalveluiden integrointi keskenään on merkittävästi helpompaa kuin oman ympäristön integrointi pilvipalveluun.

Uusien ominaisuuksien tai viestintäkanavien ottaminen käyttöön, vaikkapa liiketoimintayksikkö kerrallaan, onnistuu pilvipalvelussa muutamalla hiiren klikkauksella.

Palveluiden saatavuus

Pilvipalvelumme avulla varmistat palveluiden saatavuuden ajasta ja paikasta riippumatta. Pilvipalveluiden maantieteellisesti jaetut laite- ja ohjelmistoresurssit varmistavat järjestelmän saatavuuden ja toimivuuden tasolla, joka yksittäiselle yritykselle olisi liian kallista toteuttaa."

 

Haluatko kuulla lisää?

Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö