clear

Asiakaskokemus ratkaisee

Kilpailu ICT-markkinassa on kovaa ja asiakaskokemuksesta on tullut ratkaiseva kilpailutekijä. Palvelua täytyy kyetä tarjoamaan nopeasti, sen täytyy olla asiakkaalle personoitua ja sitä täytyy kyetä tarjoamaan asiakkaan itsensä valitsemassa kommunikaatiokanavassa.

Blog_CTA.jpg
Salesforcen tekemän "State of the Connected Customer" -tutkimuksen mukaan 64 % kuluttajista ja jopa 80 % B2B-ostajista odottaa saavansa reaaliaikaista palvelua. Saman tutkimuksen mukaan yli puolet (57 %) yritysasiakkaiden edustajista kertoo olevansa valmiita vaihtamaan toimittajaa, jos nykyinen palveluntarjoaja ei kykene tuottamaan heille miellyttävää käyttökokemusta.

ICT-palveluiden monimuotoisuus ja asiakkaiden yksilölliset toimintaympäristöt lisäävät haastetta niin palveluiden myynnissä kuin niiden toimittamisessakin.

Personoitu palvelu parantaa asiakaskokemusta

Integroimalla monikanavaisen kommunikaatioratkaisun asiakaspalvelun ja myynnin järjestelmiin tehostat henkilöstösi ajankäyttöä. Lisäksi parannat asiakkaasi saamaa palvelukokemusta ja teet sen tasalaatuisemmaksi.

Monikanavaisuus antaa asiakkaallesi vapauden valita itselleen mieluisimman tavan asioida yrityksesi kanssa. Kun kaikkia kommunikaatiokanavia voidaan hallita yhden palvelun kautta ja lisäksi reitittää viestit älykkäästi oikeaan paikkaan, saa asiakkaasi tasalaatuista palvelua kommunikaatiokanavasta riippumatta.

Kun asiakas tunnistetaan jo yhteydenoton saapuessa ja asiakaspalvelijat näkevät heidän työnsä kannalta tärkeää tietoa asiakkaista ja heidän suhteestaan yritykseesi, voit personoida palvelun juuri kyseiselle asiakkaalle. Personoidun palvelun myötä osoitat arvostavasi asiakasta ja parannat heidän saamaansa palvelukokemusta. Älykkään reitityksen avulla voit myös automaattisesti ohjata yhteydenoton asiakkaan kannalta oikealle asiakaspalvelijalle.

Monikanavaisen asiakaskokemuksen voi tarjota erilaisin keinoin

Benemen tarjoaa monikanavaiseen asiakaskokemukseen useita lähestymisvaihtoehtoja.

Jos yritykselläsi on jo käytössä Salesforce tai Dynamics CRM myynnissä ja/tai asiakaspalvelussa, kannattaa monikanavaisuudessa hyödyntää niiden valmiita ominaisuuksia. Benemenin ratkaisun avulla puhe integroidaan muiden kanavien rinnalle kiinteäksi osaksi palvelukokonaisuutta. Lue lisää integraatiomahdollisuuksista täältä.

Vaihtoehtoisesti monikanavaisen asiakaspalvelun voi toteuttaa Benemenin kokonaisratkaisun avulla. Tällöin toimitamme monikanavaisen asiakaspalvelukokonaisuuden, joka on integroitavissa yrityksesi CRM-järjestelmään. Lue lisää CRM-integraatiosta.

 

Haluatko kuulla lisää?

Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö