clear

Nopeaa ja yksilöllistä palvelua

Järjestöissä ja yhdistyksissä asiakaspalvelu ja jäsenten saama vastine jäsenmaksulle ovat toiminnan keskiössä. Jäsenet haluavat nopeaa ja yksilöllistä palvelua, silloin asiakaspalvelun käyttämät kommunikaatiojärjestelmät ja niiden toiminnallisuudet ovat avainasemassa.

Blog_CTA.jpg

Perinteisesti yhteydenpito jäsenasiakkaan kanssa eri asiointikanavissa, kuten puhelimessa, sähköpostilla ja chatilla, on toteutettu erillisin ratkaisuin, jotka eivät ole yhteydessä toisiinsa. Tämä johtaa asiakaskokemuksen rikkonaisuuteen. Kun kokoat kaikki yhteydenpitotavat yhteen ratkaisuun, voit yhdenmukaistaa asiakaskommunikaation välineestä tai kanavasta riippumatta ja parannat asiakkaan saamaa palvelukokemusta Lue lisää aiheesta täältä.

BeneCloud-pilvipalvelun avulla puhelinjärjestelmä matkapuhelimet mukaan lukien ja jäsenrekisteri on mahdollista yhdistää siten, että puhelut voidaan ohjata suoraan asiantuntijoille jäsenrekisterin tietoihin perustuen. Näin jäsenet saavat mahdollisuuden keskustella jäsenpalveluiden tai edunvalvonnan asiantuntijan kanssa ilman ylimääräisiä välikäsiä.

Puhelinjärjestelmän ja jäsenrekisterin yhdistäminen

Puhelinjärjestelmän ja jäsenrekisterin yhdistämisen myötä soittaja tunnistetaan ja järjestön asiantuntija saa ruudulleen tiedon jäsenen aikaisemmista yhteydenotoista ja osaa siten palvella soittajaa paremmin juuri hänen jäsenasioissaan.

Palvelua voidaan nopeuttaa ja asiakaspalvelun työtä helpottaa myös puhelun valikkorakenteella, jonka avulla puhelu yhdistyy oikeaan paikkaan soittajan tekemän valinnan mukaan.

Monikanavaisuus antaa jäsenasiakkaalle vapauden valita hänelle mieluisimman tavan asioida. Kun kaikkia kommunikaatiokanavia voidaan hallita yhden palvelun kautta ja lisäksi reitittää puhelut ja viestit älykkäästi oikeaan paikkaan, saavat jäsenet tasalaatuista palvelua kommunikaatiokanavasta riippumatta.

 

Haluatko kuulla lisää?

Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö