clear

Taksimatkaajalle nopeaa palvelua

Kuljetusalalla menestymisen kulmakiviä ovat asiakaskokemus ja aikataulujen pitävyys, riippumatta siitä, onko kyseessä tavaran vai henkilön kuljetus. Tuleeko tavara silloin kun on sovittu? Tai tuleeko taksi noutamaan määräaikana?

Erityisesti henkilökuljetuksissa on tärkeää, että taksi tulee sovittuna aikana. Sekin on tärkeää, että taksin saa tilattua nopeasti ja mihin aikaan tahansa. Taksi varataan entistä harvemmin kadun varrelta, sillä taksiasiakkaat haluavat käyttää tilauskanavia. Yleensä taksi tilataan puhelimella, minkä seurauksena puheluiden määrä on todella suuri.

Taksinvälitys nopeutuu automatiikalla

Taksin välityksessä asiakaspalvelun nopeus on avainasemassa. Mitä lyhyemmin tilaus saadaan hoidettua, sitä useampaa asiakasta voidaan palvella. Ja mitä enemmän automatiikkaa voidaan hyödyntää, sitä nopeammin asiakas saa kyytinsä. Tällainen automatiikka on mahdollista silloin, kun puhelinjärjestelmä ja taksin välitysjärjestelmä yhdistetään toisiinsa.

Vakioasiakkaan tiedot valmiina

BeneCloud-pilvipalvelun avulla puhelinjärjestelmä matkapuhelimet mukaan lukien ja taksin välitysjärjestelmä on mahdollista yhdistää, jonka myötä vakiotilaaja tunnistetaan puhelinnumeron perusteella ja välittäjä saa ruudulleen automaattisesti asiakkaan tiedot. Vakioasiakkaasta järjestelmä tietää hakuosoitteen ja mahdollisen erityistarpeen, esimerkiksi suuremman auton tai vaikkapa suosikkikuljettajan.

Raportointitiedoista apua sujuvaan asiakaspalveluun

Kun puheluiden määrä on suuri, asiakaspalvelun työkuormaa täytyy seurata ja resurssointi pitää mitoittaa oikein. Hyödyllinen työn johtamisen apuväline on raportti, joka kattaa kaikki saapuneet puhelut, niiden kestot ja ajankohdat.

BeneCloud-pilvipalvelu kokoaa yhteen puhepalvelut kaikista päätelaitteista, myös matkapuhelinliittymistä, jolloin raportointitieto on kattavaa. Asiakaspalvelun työn suunnittelu, resurssien optimointi ja ennusteiden tekeminen helpottuvat luotettavan raportointitiedon avulla.

Blog_CTA.jpg

Haluatko kuulla lisää?

Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö

Tutustu asiakkaaseemme Taksi Helsinkiin

Taksi Helsingin tilauskeskuksen työ tehostui Benemenin avulla. Vuositasolla puheluita voidaan käsitellä 140 000 enemmän ja tuotot kasvoivat yli 20 prosenttia.