clear

Yksilöllisempää asiakaspalvelua

Pystyykö yrityksesi asiakaspalvelija antamaan yksilöllistä palvelua puhelimessa? Joutuuko soittaja kertomaan omat tietonsa aina uudelleen ja uudelleen?

Yrityksen matkapuhelin-, puhe-, ja asiakaspalveluratkaisut ovat usein siiloutuneita ja vailla yhteyttä toisiinsa. Asiakaskommunikaatiosta ja asiakkaan asiointihistoriasta on tällöin vaikea saada kokonaiskuvaa. Pahimmassa tapauksessa tiedot ovat eri järjestelmissä ja asiakaspalvelijan työ muuttuu hankalaksi.

Blog_CTA.jpg

Pilvipalvelu säästää asiakkaan aikaa

Benemenin monipuolinen pilvipalvelu helpottaa asiakaspalvelun työtä ja kykyä palvella asiakasta.

BeneCloud-palvelu kokoaa kommunikaatiokanavat - matkapuhelinliittymät mukaan lukien – yhteen. Kaikkia asiakkaan kommunikaatiokanavia voidaan nyt hallita yhdestä paikasta. Keskitettynä palveluna se mahdollistaa myös integraatiot asiakastietojärjestelmiin, jolloin CRM-tietoa voi käyttää asiakaspalvelussa persoonallisemman asiakaskokemuksen luomiseksi. Integraation myötä asiakaspalvelussa ruudulle avautuu asiakkaan tiedot ennen kuin puheluun vastataan, ja siten asiakkaan kanssa päästään suoraan asiaan.

Puhelut ohjataan suoraan oikeaan paikkaan

Puheluita voi myös reitittää älykkäästi asiakastiedon perusteella oikealle henkilölle tai oikeaan paikkaan. Tällöin BeneCloud tunnistaa soittajan ja ohjaa puhelun suoraan oikealle henkilölle CRM-tietoon perustuen. Esimerkkinä vaikka autohuollon omamekaanikkopalvelu, jossa huoltoon tulevat puhelut ohjataan suoraa omamekaanikolle ilman välikäsiä.

Parempi asiakaskokemus

Nopeammat vastausajat yhdistettynä oikeaan asiakastietoon parantavat asiakaskokemusta ja työn tehokkuutta. Lisäksi raportointitieto on kaikki kommunikaatiokanavat kattavaa ja luotettavaa.

Myös liiketoiminnan kehittäminen, resurssien optimointi ja ennusteiden tekeminen helpottuvat, kun raportointi saadaan keskitetysti kaikista kommunikaatiotapahtumista asiakaspolun eri kohtaamispisteissä.

Haluatko kuulla lisää?

Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö