clear

Ennakoi ja ehkäise ruuhkat

Terveydenhuollon pitkät jonotusajat nousevat otsikoihin säännöllisesti. Ruuhkat syntyvät erityisesti päiväsaikaan päivystykseen, kun vastaanotto ei vedä. Modernilla asiakaspalveluratkaisulla ruuhkahuippuja on mahdollista ennakoida ja ehkäistä niiden synty mitatun tiedon avulla.

Blog_CTA.jpg
Monessa paikassa jonoja on onnistuttu lyhentämään hiomalla prosesseja. Esimerkiksi järkeistämällä työnjakoa lääkärien ja hoitajien kesken on päivystyksen jonot saatu parhaimmillaan kokonaan pois.

Järkevät prosessit vaativat kuitenkin tuekseen toimivat järjestelmät. Puheluiden ja muiden yhteydenottojen älykäs reititys mahdollistaa uuden työnjaon käytännön toteutuksen.

Raporttitiedoista saa apua työn suunnitteluun

BeneCloud-palvelun käyttäjänä saat kattavan raportoinnin kaikista puheluista, myös matkapuhelimista. Puheluiden lisäksi saat tietoa muun muassa yhteydenottojen määrästä kaikilla käytössä olevilla kanavilla.

Ajantasaisen ja tarkan tiedon avulla voit muun muassa ennustaa asiakaspalvelun kuormitusta ja mitoittaa asiakaspalvelun henkilöresurssit oikein.

Puhelut suoraan oikealle henkilölle

Älykkään reitityksen avulla vähennät tarvetta puhelinvaihteen kautta kulkevalle kommunikaatiolle. BeneCloud tunnistaa soittajan ja ohjaa puhelun suoraan oikealle henkilölle esimerkiksi CRM-tietoon perustuen. Puhelinvaihteesta tulee varajärjestelmä ensisijaisen yhteydenottopisteen sijaan.

Integraation avulla asiakkaiden yhteydenotot tallentuvat automaattisesti ja manuaalisen työn tarve vähenee niin myynnissä kuin asiakaspalvelussakin.

Haluatko kuulla lisää?

Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö