clear

Asiakasyhteydenotot hallintaan

Oli kyseessä vaatekauppaketju tai autoliike, yhteistä niille on olla asiakkaiden tavoitettavissa. Yrityksille on tärkeää olla tavoitettavissa silloin, kun asiakas ottaa yhteyttä. Aina resurssointi ja yhteydenottojen määrä eivät kohtaa ja silloin puhelimessa tai chatissa joutuu jonottamaan tai asiakas voi jopa jäädä ilman vastausta.

Blog_CTA.jpg

Onneksi asioiden ei tarvitse olla näin huonosti. Yhteydenottotulvan hallintaan on olemassa ratkaisu. Kun käytössä on järjestelmä, jonka avulla jokainen käyttäjä näkee, onko kollega vapaa vastaamaan puheluun tai asiakas voi jättää takaisinsoittopyynnön, ruuhkahuiputkin saadaan hallintaan.

Raporteista saatu tieto koituu asiakkaan eduksi

Vaihtelevat aikaan tai viikonpäivään sidotut resurssointitarpeet ovat helpommin ennakoitavissa, kun puheluiden ajankohdasta ja kestosta kertova data kerätään talteen raporteiksi ja hyödynnetään toiminnan kehittämisessä ja suunnittelussa.

Myös tiedot verkkosivujen kautta saatujen viestien ja sähköpostiviestien määristä sekä niihin vastaamisen vasteajoista voidaan kerätä raporteille ja arvioida niiden avulla näiden kanavien toimivuutta.

Benemenin BeneCloud-pilvipalvelu kokoaa kaiken yhteydenottoihin ja työntekijöiden tavoitettavuuteen liittyvän tiedon yhteen palveluun, josta se on helppo raportoida yrityksen haluamalla tavalla.

Pilvipalvelusta enemmän tietoja pienemmillä kustannuksilla

BeneCloud-pilvipalvelu on älykäs kommunikaatioalusta, jonka avulla voit koota kaikki yrityksesi kanavat ja päätelaitteet – myös matkapuhelimet - yhdeksi kokonaisuudeksi. Kun kaikki kommunikaatiotapahtumat kootaan yhteen palveluun, raportointitiedon avulla toiminnan ja henkilöresurssien suunnittelu helpottuu.

Yrityksesi ei tarvitse investoida omaan teknologiaosaamiseen, palvelinkapasiteettiin tai ohjelmistoihin, sillä BeneCloud-palvelussa kaikki infrastruktuuri ylläpidetään ja hallitaan pilvessä. Saavutat näin merkittäviä kustannussäästöjä.

Haluatko kuulla lisää?

Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö