clear

HS-Works

HS-Works valitsi Benemenin suosittelun perusteella

Yritysmaailmassa suosituksella on paljon voimaa. Toisen yrityksen suosittelu hyvin onnistuneen projektin seurauksena on asia, jota myös Benemenillä arvostetaan suuresti.

Keväällä 2018 HS-Works haki uutta ja entistä parempaa ratkaisua, jolla sen asiakaspalvelutiimi pystyisi hoitamaan tehtävänsä tehokkaasti. Yksi HS-Worksin ja Benemenin yhteisistä asiakkaista oli juuri onnistuneesti ottanut käyttöön Benemenin tarjoaman ratkaisun ja tyytyväisenä lopputulokseen yritys suositteli Benemenin palvelua HS-Worksille.

Toimintavarmuutta ja parempaa tehoa asiakastyöhön

HS-Works on IT-palveluyritys, joka haluaa tarjota teknisiä tukipalveluja ihmisläheisellä tavalla ja tehdä IT-asiat vaivattomiksi. Yritys on palvellut toimintansa alussa henkilöasiakkaita, mutta vuodesta 2005 alkaen IT-tukipalveluita on tarjottu myös yrityksille runsaan kysynnän seurauksena.

Kun HS-Worksilla ratkotaan yritysten ja henkilöasiakkaiden IT-ongelmia päivästä toiseen, on tärkeää, että omat kommunikaatiojärjestelmät toimivat hyvin ja tukevat asiakaspalvelutiimin työtä.

Suosituksen myötä Benemen sai oivan tilaisuuden esitellä HS-Worksille omaa pilvipalveluaan, jonka avulla yrityksen henkilöstö on nopeasti tavoitettavissa ja puheluihin vastaaminen onnistuu helposti laitteesta tai paikasta riippumatta. Palveluun on myös joustavaa lisätä tai poistaa käyttäjiä tarpeen mukaan.

Benemen voitti vertailun

Vertailtavana oli useampia palveluntarjoajia, joiden joukosta Benemen valikoitui parhaimmaksi vaihtoehdoksi.

- Harkitsimme kolmea muuta palveluntarjoajaa ennen kuin valitsimme Benemenin, HS-Worksin toimitusjohtaja Harry Sileoni kertoo.

HS-Worksin päättäjiä viehätti Benemenin monipuolinen järjestelmä, jonka toimintavarmuus ja kattava raportointipalvelu tukevat hyvin heidän omaan liiketoimintaansa.

- Asiakkaillamme on ollut hyviä kokemuksia BeneDeskistä, joten asiakkaiden suosittelut olivat kenties suurin syy siirtyä juuri Benemenin asiakkaaksi, Sileoni sanoo.

Käyttöönotto meni yli odotusten

Vakuuttuneena palvelun ominaisuuksien sopivuudesta juuri heidän tarpeisiinsa HS-Works otti käyttöönsä BeneDesk for Windows -ohjelmiston, jonka avulla voidaan soittaa ja vastaanottaa puheluita fyysisestä olinpaikasta riippumatta, muun muassa palvelusarjapuheluita. Puheluista saa myös monipuolisen selainkäyttöisen raportoinnin, jota voidaan käyttää hyödyksi esimerkiksi asiakaspalvelun resurssoinnin optimoinnissa työpäivän aikana.

Palvelun käyttöönotto sujui niin nopeasti ja helposti, että toteutus ylitti kaikki HS-Worksin odotukset.

Käytännön hyötyjä asiakaspalveluun

- Asiakaspalvelutiimimme arvostaa erityisesti mahdollisuutta kuunnella omat puhelut heti puhelun jälkeen. Omasta mielestäni yksi parhaimmista palvelun osasista on natiivi virolainen puhelinnumero, jota voimme tarjota omille asiakkaillemme, Sileoni luettelee joitakin palvelun mainioista yksityiskohdista.

Hyvää yhteistyötä vahvistaa jatkossakin HS-Worksin ja Benemenin yhteinen näkemys siitä, että tärkeää laadukkaassa palvelussa on kuunnella asiakasta ja ratkaista heidän ongelmansa. Käytännössä se tarkoittaa jatkuvaa vuoropuhelua palvelun toimivuudesta ja kehittämiskohdista.

Autamme mielellämme organisaatiotasi tehostamaan viestintää!

Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö