clear

Benemen työpaikkana

Benemen toimittaa kommunikaatioratkaisuja pilvipalveluna yritysten tarpeisiin.

Asiakkainamme ovat yritykset ja yhteisöt, jotka haluavat parantaa asiakaspalveluaan ja lisätä kilpailukykyään tehokkaamman asiakasviestinnän avulla. Parantuneen tavoitettavuuden lisäksi pilvipohjaiset ratkaisumme tuottavat hyödyllistä tietoa viestimistapahtumista liiketoiminnan ja johtamisen tueksi. 

Benemen Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Benemenillä on toimintaa Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Tanskassa, Hollannissa, Puolassa ja Englannissa. Yrityksemme kasvaa ja tarvitsemme lisää osaajia ja asiakaskokemuksen arvon ymmärtäviä tekijöitä.

Avoin hakemus

Elämme kasvun aikaa, mutta jos juuri nyt meillä ei ole sinua kiinnostavaa avointa työpaikkaa, saattaa sellainen olla tarjolla hyvinkin pian. Mikäli olet kiinnostunut liittymään kasvavaan joukkoomme, voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen benemen(at)benemen.com ja kertoa siinä, miksi juuri sinä olisit loistava vahvistus Benemenin tiimiin.

 

Tutustu Benemenläisiin

Meillä on töissä monenlaisia osaajia liiketoiminnan eri osa-alueilla. Tutustu osaan ammattilaisistamme ja lue heidän tarinansa.